IRÁNYTŰ - A tudatos érzelmi és gondolati transzformáció

Pontosan tudom mi a baj.

Az, hogy elakadtál.

Ez pedig azért veszélyes, mert azt jelenti, hogy semmi nem úgy megy, ahogy kellene. Lehet, hogy szorongsz, lehet, hogy stresszelsz, az is lehet, hogy még csak nem is érzed jól magad.

Nem tudod, hogyan tovább, merre indulj tovább. A problémáid visszatérnek, nem tudod őket megoldani, mindig csak egy pontig jutsz, de nincs végleges megoldás.

Elakadtál.
De én most segítek neked. Illetve te segítesz magadon, én csak az utat mutatom meg.

Az IRÁNYTŰ a megoldás!

Jelentkezz most

Az IRÁNYTŰ egy egyedi fejlesztésű módszer, mely kilenc év terápiás gyakorlat tapasztalataiból jött létre. Azt is mondhatjuk: az IRÁNYTŰ-t TI HOZTÁTOK LÉTRE, hiszen rólatok szól, nektek készült.

Az IRÁNYTŰ feltérképezi a szokás-, és sémarendszeredet és ezzel segít neked abban, hogyan tudj tudatosan változtatni s kilépni bizonyos helyzetekből.
Segít abban, hogyan változtass a gondolkodásmódodon, a beállítódásodon, hogy észre tudd venni a kínálkozó lehetőségeket, és élni is tudj velük.
Megtanít arra, hogy felismerd, ha mérgező ember van a környezetedben, és az IRÁNYTŰ segítségével el tudod magad határolni tőle.

Összefoglalva: az IRÁNYTŰ segít neked abban, hogy olyan életet élhess, amilyet mindig is szerettél volna, de sosem volt bátorságod meglépni.

Ugye, hogy te is szeretnéd?

Jelentkezz most

Tíz hetes önmunka képzés október 27-től 9 héten át, december 20-ig.

Kezdés: 2018. október 13.

Jelentkezés: [email protected]

Fontos információ: Mindenképp kell FB fiókkal rendelkezned, mivel bizonyos anyagok, videók csak itt lesznek elérhetőek, illetve itt tudok tőlem s egymástól kérdezni. Ez egy zárt csoport lesz, csak az látja az infókat, aki benne van.

S még egy nagyon fontos dolog.

Ez a tanfolyam akkor lesz eredményes és hatékony, ha valójában meg is csinálod a gyakorlatokat, beépíted a mindennapjaidba, és használod őket.
Én megmutatom neked az utat, de végigmenni neked kell rajta!

Ahogy azt az Ébredés könyvemben is leírtam:

Utunk célja a valóság felfedezése, illúziók nélkül, megélni a feltétel nélküli szeretetet és szabadságot. Amikor mindenki élménye a saját élménye és nem mások által felkínált álvalami. Amikor minden spirituális guru, vezető, mester feleslegessé válik, mert te magad leszel önmagad mestere, és felfedezed magadban az egység csodáját…..
….A valódi tudás mindig saját tapasztalaton alapuló ismeretszerzés.

AZ IRÁNYTŰRŐL részletesen.

Ez egy teljesen átfogó rendszer, melybe beletartozik a TEST-SZELLEM-LÉLEK egysége. Egy holisztikus szemléletmód, hiszen egyik sem választható külön a másiktól.
Elméleti és szorosan hozzákapcsolva gyakorlati síkon is fejlesztjük magunkat. Ezek során feltárjuk az elakadási pontokat, a séma-, és szokásrendszert. Felismerjük és azonosítjuk a mindennapi életünkben jelen lévő SANG-okat (Spontán Automatikus Negatív Gondolatok), s megtanuljuk átkeretezni őket.
Rengeteg gyakorlatot végzünk, hogy automatikussá válhasson a tudatos jelenlét.
Újra összekapcsolódunk saját érzelmi testünkkel, hogy az addig zavart okozó stressz, szorongás, elfojtás, megfelelési kényszer stb. ne legyen többé útitársunk.

De a legeslegfontosabb: mindez egy tapasztalaton alapuló módszer, annak a módszere, hogy fogadd el s merd megélni magad lényed teljes mivoltában.

Ahogy Márai Sándor írta:

Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.

A TANFOLYAM FELÉPÍTÉSE:

Bizonyos témákat, gyakorlatokat a zárt FB csoportban fogunk átbeszélni, begyakorolni, ezért nagyon fontos, hogy rendelkezz fiókkal, mire a tanfolyam elindul. Alapvetően a cél az, hogy az emailekben megkapott anyagok után, legyen visszacsatolás, hogy tudd: nem vagy egyedül. Illetve, ha elakadnál, kérdésed lenne, át tudjuk beszélni.

Ezek a napok a következők lesznek: október 13., október 27., november 10., november 24., és december 15. 10:00-14:00 (Ha nem tudsz valamelyikre becsatlakozni, felvételt fogok készíteni és meg fogod kapni az anyagot.)

Az emailben az anyagot heti lebontásban fogod megkapni, a következő lebontásban: október 15., október 29., november 03., november 12., november 26., december 03.

Az emailben küldött anyag esetenként hosszabb olvasnivalót is fog tartalmazni, így nem árt, ha gmail.com-s email fiókod, vagy hotmail-es fiókod van. Magyarországon a cirtomail.hu és freeamail.hu email címekre sikertelen szokott lenni a küldés. Kérlek, erre figyelj oda, nehogy emiatt ne kapd meg az anyagot.

A 9 HETES ONLINE TANFOLYAM DÍJA: 70.000 Ft (Áfa mentes)

Fizetés módja és feltételei: A jelentkezés emailben történik. A jelentkezés megerősítése a 30.000 Ft regisztrációs díj elutalásával történik. Emailben fogod megkapni az regisztrációs díjbekérő számlát, és az azon szereplő számlaszámra kell utalnod az összeget. Amennyiben szeretnéd egy összegben kifizetni a díjat, arra is van lehetőséged, de akkor a szándékod legyen végleges és komoly.

Ha külföldről utalsz, kérlek vedd figyelembe, hogy konverziós és egyéb költségek merülhetnek fel, melyek a jelentkezőt terhelik. A jelentkezéskor küldött emailbe kérlek írjad bele, ha külföldről utalnál. Ha PayPalt használod, ez mindegyikünknek remek.

Fontos! A regisztrációs díjat – ha lemondod a tanfolyamon való részvételt,- akkor kapod csak vissza, ha a helyedet átveszi egy másik hallgató. (A visszautalás tranzakciós díja a lemondó terhére történik.)
A regisztrációs díj október elseje után már semmiképp sem kerül visszautalásra.
A fennmaradó 40.000 Ft-ot legkésőbb október 12-ig kell megfizetni banki utalással.

BEMUTATKOZÓ

A legtöbb problémánk abból ered, hogy nem tudjuk, kik is vagyunk valójában, és kivé is válhatnánk, ha tisztában lennénk erősségeinkkel, gyengeségeinkkel. Hiszem és vallom, hogy a lehetetlen csak egy szó, ami bármikor kicserélhető. A lehetetlen nem létezik.

Könnyen szót értek az emberekkel, hamar megnyílnak nekem, és elmondják legbelsőbb érzéseiket. Mindez a bizalom, nyíltság és felém fordulás indított el az úton, amelyen ma járok.

Hosszú évek óta gyakorlom az önfejlesztést, mely során keletkezett tapasztalataimat a munkámban a következő területeken hasznosítom: önismereti csoportok, vezetett meditációk, konfliktuskezelés, párkapcsolati terápia, függőségek, szorongásoldás, menedzserbetegségek, asszertív kommunikáció, a stressz kezelése, autogén tréning, szorongások, progresszív relaxáció, fóbiák, egyéni terápia.
Első könyvem is az önfejlesztés témakörében íródott, sok embernek nyújtva hatékony segítséget. (Ébredés – gyere velem a léleklétrán)

Kedvenc szakterületem a hipnoterápia. Elindulni a ma létező problémától és visszamenni annak az eredőjéhez, a kezdetéhez. Ok és okozat. Ami az életünkben pszichésen érvényesül a jelenben, azt a lelki világunk a múltból hozza magával. A regresszióval eljutunk az okig. Ez egy elképesztő utazás a saját öntudatosságunkban, mindamellett mélységesen gyógyító eredményekkel szolgál.
Második könyvem megtörtént hipnoterápiás történeteket dolgoz fel.
(Mese. Habbal. Hipnoterápiás történetek a kanapéról)

Jelentkezz most

Hegyi Éva Mónika metafizikai hipnoterapeuta CHT, életvezetési tanácsadó, motivációs tréner.
Hipnózis iskoláit a következő intézetekben szerezte:
Hypnotism Training Institute of Alberta, tanára volt Kun Attila CCHT – hipnotizőr végzettség.
Magyar Hinpózis Akadémia tagja.
American International Association, tanára volt Rene A. Bastarache CI – hipnoterapeuta végzettség.
Diplomás angoltanár és pedagógiatanár, Pécsi Tudományegyetem, Master fokozat
Asszertív kommunikációs képzés – SOTE – VIKOTE (Dr. Perczel Forintos Dóra)
Terapeuta képzés – Feldmár Andrással, FA Intézet

Adatvédelmi Nyilatkozat