🎁 Idén ajándékozz valami igazán különlegeset! 🎁

Van olyan családtagod, barátod, akinek sosem tudod, mit adj? Te olyat szeretnél, ami illik hozzá, aminek értéke van, s nem csak egy kacat?

Idén három különböző lehetőséget is ajánlok Neked:

  1. Mese.Habbal könyv + 5.000 Ft-os utalvány, mely 2018. március 31-ig felhasználható hipnoterápiás ülésen. Ára: 3490 Ft,- + 450 Ft,- postaköltség.
  2. Ajándékutalvány: Hipnoterápiás ülésre + Mese.Habbal. könyv ajándékba. 14.990 Ft,- , mely 2018. március 31-ig felhasználható,
  3. Ajándékutalvány: 15.000 Ft,- értékben, mely felhasználható egy alkalmas hipnoterápiára, mely 2018. május 31-ig felhasználható

Neked melyik a kedvezőbb? Szeretnéd a könyvet is, és a terápiát is? A könyvet elajándékoznád, de Te jönnél hozzám? Válaszd bármely csomagot, a megajándékozott biztosan örülni fog, hiszen ez nem mindennapos meglepetés!

Fontos: Minden esetben a fizetés előreutalással történik, ezért kérlek mielőbb add le megrendelésed, hogy odaérjen időben az utalvány/könyv! Írj e-mailen, vagy akár facebookon privát üzenetet!

Hegyi Éva Mónika
30/471-0701

Léleklétra Blog

Félelmekről

Sokan kérdeztétek: na milyen volt? Sokan jeleztetek: jövőre én is jövök!
Nem csak a mindennapokban, hanem a kezelések során is számtalanszor találkozom a szorongás jelenségével. A szorongás előfordulhat egy helyzetben, a félelemérzet megnyilvánulhat egyes tárgyak/állatok közelében is, sőt olykor egy-egy ember is kiválthat ilyen hatást.

Tovább olvasom >>

Én-Tábor Szentbékkállán

Sokan kérdeztétek: na milyen volt? Sokan jeleztetek: jövőre én is jövök!
Igen, lesz jövőre is, igen, ha szeretnétek, akkor nem négy nap lesz, hanem hat. :D
Köszönöm nektek a mosolyokat, az öleléseket, a szeretetet. Aki ott volt, őrizze és adja tovább a fényt, aki nem az fogadja szeretettel az alábbi sorokat.

Tovább olvasom >>

Változás...

Bizony elmúlt már réges-rég 2012. december 21. Volt előtte minden és mindenki mondott mindenfélét. Igazán embert próbáló volt megmaradni a középpontban. Sokszor még nekem sem sikerült. A sok védelem, energia, bedeszkázott ablakok, Astar kapitány és a Galaktikus Föderáció, a föld mélyén megbúvó Sátán, az Apokalipszis Lovagjai, az Ufók és még Isten a tudója kik és mik….

Tovább olvasom >>

A hamis mesterekről

Rengeteg megváltást ígérő ébresztgető nő minden bokorban….
Rengeteg ügyes, pénztárcára hajtó „megmondóember”, önjelölt guru és mester, angyalokkal kommunikáló, csatornázó, látó és egyebek állnak rendelkezésünkre, hogy jól felébresszenek minket Csipkerózsika- álmunkból, s adjanak a kezünkbe remekebbnél remekebb módszereket, vagy kiolvassák a jövőnket, kinyitják a harmadik szemünket és még hosszasan sorolnám.
Bármire kaphatóak, ha fizetünk.

Tovább olvasom >>

Valódi önismeret

Talán, ha végignézel az eddig megtett utadon, eljutottál már arra a pontra, amikor elérkezettnek látod az időt arra, hogy sarkalatosan, gyökeresen, végérvényesen megváltoztasd azt az élethelyzetet, amiben vagy.

Tovább olvasom >>

Meditáció - Hogyan kell meditálni?

A meditáció rendszerint olyan lelkiállapotra utal, amikor a testet tudatosan ellazítjuk, és szellemünket átengedjük a nyugalomnak és a belsőnkre való koncentrálásnak. A cél a lelki béke, megnyugvás keresése.
Keresők gyakran kérdezik, hogyan dönthetik el, hogy megfelelően meditálnak-e, vagy becsapják magukat és képzelődnek.

Tovább olvasom >>

Armageddon helyett

Járj nyitott szemmel.
Ne fogadj el mindent, csak azért, mert számodra jól hangzóan tették eléd.
Kételkedj, de ne a szó negatív értelmében.
Maradj kíváncsi, járd körbe, ha kell, ezerszer.
Törekedj a bizonyosságra, vedd számba az ehhez alkalmas eszközeidet.
Maradj objektív, és maradj harmóniában magaddal.
Tedd félre az indulataidat, a szorongásaidat és a félelmeidet.

Tovább olvasom >>

Mi voltam előző életemben?

Valóban több életet élnénk? A reinkarnáció gondolatát teljes bizonyossággal sem igazolni, sem cáfolni nem lehet. Az azonban tény, hogy mély hipnózisban a lélekvándorlás elméletének leghevesebb ellenzői is régmúlt életek eseményeit élik át, méghozzá határozottan saját múltjuk élményeként...

Tovább olvasom >>