Léleklétra Blog

Új nézőpontok, célok kialakítása

A feloldódást követően olykor előfordul, hogy nem találjuk a helyünket. Már megszoktuk, hogy szenvedünk, hogy valami nem jó, valamit nem vagyunk képesek megcsinálni. És ahogy a probléma megszűnik, nos… ott állunk „üres” kézzel, és ezen gondolatok nélkül. Ez pedig legtöbbször ürességet ad, bizonytalanságot érzünk, most akkor mihez kezdjünk?

Tovább olvasom >>

Pozitív megerősítések

Abban a pillanatban, ahogy adott problémád feloldódik, tovább tudsz lépni. Már kevésbé, vagy egyáltalán nem gátol az, ami eddig sok időt és erőt vett el, igazán önmagad lehetsz végre a saját életedben, és annak bármely területén.

Tovább olvasom >>

Továbblépés

Ha már olvastad a Mese.Habbal. című könyvemet, akkor te is tapasztaltad, mennyire megkönnyebbülten távozik az ember egy-egy félelmét leadva, feloldódva. Ennek pedig a következménye azonnali: végre tovább tud lépni. Rengeteg addig lekötött energiát, időt tud új dolgokra fordítani.

Tovább olvasom >>

Feloldódás, megerősödés – a gondolatok ereje a mindennapokban

A legutóbbi pár gondolatom arról szólt, hogy mennyire befolyásolnak a félelmeink, a különböző eredetű szorongásaink. A számodra fontos emberek vajon hányszor korlátoznak téged, akár tudatosan, akár tudattalanul? Amikor nekikezdesz egy új feladatnak, milyen gondolatokkal, milyen energiával vágsz bele? Hogy érzed magad akkor, amikor nemet kellene mondanod, de valami miatt nem mered?

Tovább olvasom >>

Félelmekről

Sokan kérdeztétek: na milyen volt? Sokan jeleztetek: jövőre én is jövök!
Nem csak a mindennapokban, hanem a kezelések során is számtalanszor találkozom a szorongás jelenségével. A szorongás előfordulhat egy helyzetben, a félelemérzet megnyilvánulhat egyes tárgyak/állatok közelében is, sőt olykor egy-egy ember is kiválthat ilyen hatást.

Tovább olvasom >>

Én-Tábor Szentbékkállán

Sokan kérdeztétek: na milyen volt? Sokan jeleztetek: jövőre én is jövök!
Igen, lesz jövőre is, igen, ha szeretnétek, akkor nem négy nap lesz, hanem hat. :D
Köszönöm nektek a mosolyokat, az öleléseket, a szeretetet. Aki ott volt, őrizze és adja tovább a fényt, aki nem az fogadja szeretettel az alábbi sorokat.

Tovább olvasom >>

Változás...

Bizony elmúlt már réges-rég 2012. december 21. Volt előtte minden és mindenki mondott mindenfélét. Igazán embert próbáló volt megmaradni a középpontban. Sokszor még nekem sem sikerült. A sok védelem, energia, bedeszkázott ablakok, Astar kapitány és a Galaktikus Föderáció, a föld mélyén megbúvó Sátán, az Apokalipszis Lovagjai, az Ufók és még Isten a tudója kik és mik….

Tovább olvasom >>

A hamis mesterekről

Rengeteg megváltást ígérő ébresztgető nő minden bokorban….
Rengeteg ügyes, pénztárcára hajtó „megmondóember”, önjelölt guru és mester, angyalokkal kommunikáló, csatornázó, látó és egyebek állnak rendelkezésünkre, hogy jól felébresszenek minket Csipkerózsika- álmunkból, s adjanak a kezünkbe remekebbnél remekebb módszereket, vagy kiolvassák a jövőnket, kinyitják a harmadik szemünket és még hosszasan sorolnám.
Bármire kaphatóak, ha fizetünk.

Tovább olvasom >>

Valódi önismeret

Talán, ha végignézel az eddig megtett utadon, eljutottál már arra a pontra, amikor elérkezettnek látod az időt arra, hogy sarkalatosan, gyökeresen, végérvényesen megváltoztasd azt az élethelyzetet, amiben vagy.

Tovább olvasom >>

Meditáció - Hogyan kell meditálni?

A meditáció rendszerint olyan lelkiállapotra utal, amikor a testet tudatosan ellazítjuk, és szellemünket átengedjük a nyugalomnak és a belsőnkre való koncentrálásnak. A cél a lelki béke, megnyugvás keresése.
Keresők gyakran kérdezik, hogyan dönthetik el, hogy megfelelően meditálnak-e, vagy becsapják magukat és képzelődnek.

Tovább olvasom >>

Armageddon helyett

Járj nyitott szemmel.
Ne fogadj el mindent, csak azért, mert számodra jól hangzóan tették eléd.
Kételkedj, de ne a szó negatív értelmében.
Maradj kíváncsi, járd körbe, ha kell, ezerszer.
Törekedj a bizonyosságra, vedd számba az ehhez alkalmas eszközeidet.
Maradj objektív, és maradj harmóniában magaddal.
Tedd félre az indulataidat, a szorongásaidat és a félelmeidet.

Tovább olvasom >>

Mi voltam előző életemben?

Valóban több életet élnénk? A reinkarnáció gondolatát teljes bizonyossággal sem igazolni, sem cáfolni nem lehet. Az azonban tény, hogy mély hipnózisban a lélekvándorlás elméletének leghevesebb ellenzői is régmúlt életek eseményeit élik át, méghozzá határozottan saját múltjuk élményeként...

Tovább olvasom >>