🎁 Idén ajándékozz valami igazán különlegeset! 🎁

Van olyan családtagod, barátod, akinek sosem tudod, mit adj? Te olyat szeretnél, ami illik hozzá, aminek értéke van, s nem csak egy kacat?

Idén három különböző lehetőséget is ajánlok Neked:

  1. Mese.Habbal könyv + 5.000 Ft-os utalvány, mely 2018. március 31-ig felhasználható hipnoterápiás ülésen. Ára: 3490 Ft,- + 450 Ft,- postaköltség.
  2. Ajándékutalvány: Hipnoterápiás ülésre + Mese.Habbal. könyv ajándékba. 14.990 Ft,- , mely 2018. március 31-ig felhasználható,
  3. Ajándékutalvány: 15.000 Ft,- értékben, mely felhasználható egy alkalmas hipnoterápiára, mely 2018. május 31-ig felhasználható

Neked melyik a kedvezőbb? Szeretnéd a könyvet is, és a terápiát is? A könyvet elajándékoznád, de Te jönnél hozzám? Válaszd bármely csomagot, a megajándékozott biztosan örülni fog, hiszen ez nem mindennapos meglepetés!

Fontos: Minden esetben a fizetés előreutalással történik, ezért kérlek mielőbb add le megrendelésed, hogy odaérjen időben az utalvány/könyv! Írj e-mailen, vagy akár facebookon privát üzenetet!

Hegyi Éva Mónika
30/471-0701

Reinkarnációs hipnózis terápia

Itt az elején szeretném leszögezni azt a tényt, hogy a reinkarnációs terápia nem utaztatás!! Nem vagyunk vasutasok, hogy hipp-hopp elvigyünk bárkit bárhová.

Nem az a lényeg, hogy Antonius voltál-e vagy Kleopátra. Ha a jelen életedben teljesen jól érzed magad a bőrödben, nincsenek feszültségeid, szorongásaid, fóbiáid, stb…, akkor ne akard tudni ki voltál.
Ellenben, ha bármiféle probléma, nyavalya, lelki gond, félelem, stb…gyötör, akkor nincs ennél hatékonyabb és gyorsabb módszer, mely segítségével eredményt lehet elérni. Maga a reinkarnációs hipnózis még nem terápia. A hipnózis során a tudatalatti nyitott,így a reinkarnációs terápia során az itt elfojtott emlékeket tudjuk újra átélni, átszenvedni, majd mindezt átdolgozni és meghaladni.

A kliens mindenre emlékezik és át is él újra mindent, de mindez szükséges is a kívánt eredmény eléréséhez. Sosem a feltárt előző életen van a hangsúly, hanem annak a jelen életre is kiható tanulságain, hozományán.
Mivel ebben az életben kell boldogulnunk, így az előző életekbe történő kutakodás csak akkor lehet eredményes és hasznos, ha azt a jelen életre vonatkoztatva vizsgáljuk.

A reinkarnációs hipnózis során átélt emlékek jelenvalókká válnak, a kliens jelen valóságává, így az érintett személy éppen olyan realitásérzéssel éli meg, mint azt az életet, amivel eddig azonosult.
Emlékeinket elfelejteni nem tudjuk, csak elfojtani. Mindez rengeteg energiát emészt fel, ráadásul kiúttalan, nem vezet sehová. Mostani problémáink gyökere a tudatalattiban feltárható, a reinkarnációs terápia ezt hivatott segíteni, hogy az úgynevezett delta szinten (legmélyebb tudatállapoti szint) végzett hipnózis során, az alkalmazott eszközök segítségével megszabaduljunk a gyökéroktól és tartós változást tudjunk elindítani. Ebben a mély transzállapotban beindul a belső öngyógyító folyamat, szembesít minket az „árnyékunkkal” és a sikeres feldolgozást követően mintegy „újra programozzuk” önmagunkat.