Reinkarnációs hipnózis terápia

Itt az elején szeretném leszögezni azt a tényt, hogy a reinkarnációs terápia nem utaztatás!! Nem vagyunk vasutasok, hogy hipp-hopp elvigyünk bárkit bárhová.

Nem az a lényeg, hogy Antonius voltál-e vagy Kleopátra. Ha a jelen életedben teljesen jól érzed magad a bőrödben, nincsenek feszültségeid, szorongásaid, fóbiáid, stb…, akkor ne akard tudni ki voltál.
Ellenben, ha bármiféle probléma, nyavalya, lelki gond, félelem, stb…gyötör, akkor nincs ennél hatékonyabb és gyorsabb módszer, mely segítségével eredményt lehet elérni. Maga a reinkarnációs hipnózis még nem terápia. A hipnózis során a tudatalatti nyitott,így a reinkarnációs terápia során az itt elfojtott emlékeket tudjuk újra átélni, átszenvedni, majd mindezt átdolgozni és meghaladni.

A kliens mindenre emlékezik és át is él újra mindent, de mindez szükséges is a kívánt eredmény eléréséhez. Sosem a feltárt előző életen van a hangsúly, hanem annak a jelen életre is kiható tanulságain, hozományán.
Mivel ebben az életben kell boldogulnunk, így az előző életekbe történő kutakodás csak akkor lehet eredményes és hasznos, ha azt a jelen életre vonatkoztatva vizsgáljuk.

A reinkarnációs hipnózis során átélt emlékek jelenvalókká válnak, a kliens jelen valóságává, így az érintett személy éppen olyan realitásérzéssel éli meg, mint azt az életet, amivel eddig azonosult.
Emlékeinket elfelejteni nem tudjuk, csak elfojtani. Mindez rengeteg energiát emészt fel, ráadásul kiúttalan, nem vezet sehová. Mostani problémáink gyökere a tudatalattiban feltárható, a reinkarnációs terápia ezt hivatott segíteni, hogy az úgynevezett delta szinten (legmélyebb tudatállapoti szint) végzett hipnózis során, az alkalmazott eszközök segítségével megszabaduljunk a gyökéroktól és tartós változást tudjunk elindítani. Ebben a mély transzállapotban beindul a belső öngyógyító folyamat, szembesít minket az „árnyékunkkal” és a sikeres feldolgozást követően mintegy „újra programozzuk” önmagunkat.