Új nézőpontok, célok kialakítása

A feloldódást követően olykor előfordul, hogy nem találjuk a helyünket. Már megszoktuk, hogy szenvedünk, hogy valami nem jó, valamit nem vagyunk képesek megcsinálni. És ahogy a probléma megszűnik, nos… ott állunk „üres” kézzel, és ezen gondolatok nélkül. Ez pedig legtöbbször ürességet ad, bizonytalanságot érzünk, most akkor mihez kezdjünk?

Forduljunk pozitív irányba!

Számomra az a legkedvesebb, ha nem jönnek hozzám újra, hiszen akkor tudom, hogy már túlléptek a félelmeken. Egy, a hivatását igazán, szívéből szerető embernek nincs is nagyobb vágya. Minél több ügyfélnek segíteni, egyénileg.

Ha pedig ez megtörtént, érdemes a továbblépésre is gondolni, erről már írtam korábbi bejegyzésemben. Itt pedig arra gondolok konkrétan, hogy ha már kezdünk megerősödni, és felfedezzük (újra) értékeinket, akkor ezeket érdemes pozitív célokká alakítani, a hivatásunkban, és a magánéletünkben egyaránt.

Megnyilvánulhat heti egy kellemes vacsorában, egy randiban, de éppúgy egy vállalkozás fejlesztésében is. Új energiával, megújult gondolkodásmóddal, felszabadultan a lépések is könnyebben mennek, sőt az eredmények is hamarabb látszódnak!

Ti hogy vagytok ezzel?

Van elakadásod, szorongsz valami miatt? Keress bizalommal! Segítek!

Szeretettel, Évi

Időpontkérés:
[email protected]
+36 30 471 0701

(Fotó: Pixabay)