🎁 Idén ajándékozz valami igazán különlegeset! 🎁

Van olyan családtagod, barátod, akinek sosem tudod, mit adj? Te olyat szeretnél, ami illik hozzá, aminek értéke van, s nem csak egy kacat?

Idén három különböző lehetőséget is ajánlok Neked:

  1. Mese.Habbal könyv + 5.000 Ft-os utalvány, mely 2018. március 31-ig felhasználható hipnoterápiás ülésen. Ára: 3490 Ft,- + 450 Ft,- postaköltség.
  2. Ajándékutalvány: Hipnoterápiás ülésre + Mese.Habbal. könyv ajándékba. 14.990 Ft,- , mely 2018. március 31-ig felhasználható,
  3. Ajándékutalvány: 15.000 Ft,- értékben, mely felhasználható egy alkalmas hipnoterápiára, mely 2018. május 31-ig felhasználható

Neked melyik a kedvezőbb? Szeretnéd a könyvet is, és a terápiát is? A könyvet elajándékoznád, de Te jönnél hozzám? Válaszd bármely csomagot, a megajándékozott biztosan örülni fog, hiszen ez nem mindennapos meglepetés!

Fontos: Minden esetben a fizetés előreutalással történik, ezért kérlek mielőbb add le megrendelésed, hogy odaérjen időben az utalvány/könyv! Írj e-mailen, vagy akár facebookon privát üzenetet!

Hegyi Éva Mónika
30/471-0701

ÉKÉ (Életek Közötti Élet) Terápia

„Minden, ami körülvesz minket,
Minden, ami mellett tudatlanul elsétálunk,
Minden, amit érzéketlenül megérintünk,
Minden, amivel észrevétlenül találkozunk,
Gyors, meglepő és megmagyarázhatatlan hatással van ránk.”
/De Maupassant/

Hosszú évek óta dolgozom metafizikai hipnoterapeutaként, számtalan paranormális hipnózist csináltam, melyek során óhatatlanul feltárult az életek közötti lét ajtaja is.

Több kliensem ismeri Michael Newton Lelkünk útja I-III. könyveit, állításaik szerint nagy hatást gyakoroltak rájuk.

Ezek, s a saját személyes tapasztalataim vezettek arra, hogy Michael Newton útmutatása által megírjam s létrehozzam a saját ÉKÉ terápiámat.

Ezen terápia során a kliens nagyon mély transzállapotba kerül, mely lehetővé teszi számára, hogy segítségemmel előhívja a lélekemlékezetét, s válaszokat is kapjon az őt érdeklő kérdésekre, hogy ki is ő valójában, honnan érkezett, s miért.
Minden, amit a kliens tudni akar, amire kíváncsi, eleve ott van a tudatalattijában, csak hozzá kell segíteni értő módon, hogy azt fel tudja tárni.
Természetesen nem árt figyelembe venni, hogy minden ember különböző, ezért nem mindenkinél sikerül az első alkalommal ezt a teljesen mély, tudatfeletti transzállapotot elérni. Ez sok mindentől függ, befolyásolhatja a túlzott elvárás, idegeskedés, lelkiállapot, stb.. Éppen ezért bevezető üléseket szoktam javasolni a tényleges ÉKÉ megkezdése előtt. Ezzel megismeri a kliens magát a technikát, megtapasztalja a hipnózist, elmúlik rengeteg minden (szorongás, elvárás, idegesség, zavar, kétség stb…), ami gátolja a transzállapot elérését. Továbbá kialakul a terápiához szükséges bizalom is. Amikor ezeken a bevezető üléseken túl vagyunk (1 óra egy ilyen ülés), akkor jöhet maga az ÉKÉ, ami rendkívül hosszú folyamat, 3-4 órát vesz igénybe.
A kliens végig transzban van, képes a kommunikációra, s amikor kilép a transzból, minden megtapasztalt élményre, emlékre élénken emlékezni fog. Nincs két teljesen egyformán átélt helyzet, mivel minden egyes léleknek sajátos, csak rá jellemző mintázata van.

Az első alkalom beszélgetéssel indul, s ezt követi egy könnyű hipnózis. (Amennyiben úgy ítélem meg, hogy ennek a hipnózisnak nem volt kellő a mélysége, akkor több, úgymond gyakorló foglalkozásra lesz szükség.) Itt tisztázzuk a kliensnek a hipnózissal kapcsolatos bármiféle fenntartását is.
A második alkalommal következik egy regresszió, s visszalépés egy előző életbe.
A harmadik alkalom a leghosszabb, itt már átlépés történik a szellemvilágba.
Amikor ezeken túl vagyunk, jöhet maga az ÉKÉ terápia.

S engedjenek meg nekem tapasztalataim alapján egy utolsó megjegyzést: metafizikai tapasztalatok s érzékeny belső látás/hallás híján egyetlen hipnoterapeutából sem lesz kiváló ÉKÉ terapeuta.


IDŐPONTKÉRÉS:
[email protected]
+36 30 471 0701