ÉKÉ (Életek Közötti Élet) Terápia

„Minden, ami körülvesz minket,
Minden, ami mellett tudatlanul elsétálunk,
Minden, amit érzéketlenül megérintünk,
Minden, amivel észrevétlenül találkozunk,
Gyors, meglepő és megmagyarázhatatlan hatással van ránk.”
/De Maupassant/

Hosszú évek óta dolgozom metafizikai hipnoterapeutaként, számtalan paranormális hipnózist csináltam, melyek során óhatatlanul feltárult az életek közötti lét ajtaja is.

Több kliensem ismeri Michael Newton Lelkünk útja I-III. könyveit, állításaik szerint nagy hatást gyakoroltak rájuk.

Ezek, s a saját személyes tapasztalataim vezettek arra, hogy Michael Newton útmutatása által megírjam s létrehozzam a saját ÉKÉ terápiámat.

Ezen terápia során a kliens nagyon mély transzállapotba kerül, mely lehetővé teszi számára, hogy segítségemmel előhívja a lélekemlékezetét, s válaszokat is kapjon az őt érdeklő kérdésekre, hogy ki is ő valójában, honnan érkezett, s miért.
Minden, amit a kliens tudni akar, amire kíváncsi, eleve ott van a tudatalattijában, csak hozzá kell segíteni értő módon, hogy azt fel tudja tárni.
Természetesen nem árt figyelembe venni, hogy minden ember különböző, ezért nem mindenkinél sikerül az első alkalommal ezt a teljesen mély, tudatfeletti transzállapotot elérni. Ez sok mindentől függ, befolyásolhatja a túlzott elvárás, idegeskedés, lelkiállapot, stb.. Éppen ezért bevezető üléseket szoktam javasolni a tényleges ÉKÉ megkezdése előtt. Ezzel megismeri a kliens magát a technikát, megtapasztalja a hipnózist, elmúlik rengeteg minden (szorongás, elvárás, idegesség, zavar, kétség stb…), ami gátolja a transzállapot elérését. Továbbá kialakul a terápiához szükséges bizalom is. Amikor ezeken a bevezető üléseken túl vagyunk (1 óra egy ilyen ülés), akkor jöhet maga az ÉKÉ, ami rendkívül hosszú folyamat, 3-4 órát vesz igénybe.
A kliens végig transzban van, képes a kommunikációra, s amikor kilép a transzból, minden megtapasztalt élményre, emlékre élénken emlékezni fog. Nincs két teljesen egyformán átélt helyzet, mivel minden egyes léleknek sajátos, csak rá jellemző mintázata van.

Az első alkalom beszélgetéssel indul, s ezt követi egy könnyű hipnózis. (Amennyiben úgy ítélem meg, hogy ennek a hipnózisnak nem volt kellő a mélysége, akkor több, úgymond gyakorló foglalkozásra lesz szükség.) Itt tisztázzuk a kliensnek a hipnózissal kapcsolatos bármiféle fenntartását is.
A második alkalommal következik egy regresszió, s visszalépés egy előző életbe.
A harmadik alkalom a leghosszabb, itt már átlépés történik a szellemvilágba.
Amikor ezeken túl vagyunk, jöhet maga az ÉKÉ terápia.

S engedjenek meg nekem tapasztalataim alapján egy utolsó megjegyzést: metafizikai tapasztalatok s érzékeny belső látás/hallás híján egyetlen hipnoterapeutából sem lesz kiváló ÉKÉ terapeuta.


IDŐPONTKÉRÉS:
[email protected]
+36 30 471 0701