TÁBORIDŐ ☺

Szeretettel és nagy örömmel osztom meg veled az idei, TIZEDIK tábor programját és tudnivalóit.

Soha vissza nem térő lehetőség, hogy csatlakozz!
Ha eddig hezitáltál, hát ne tedd!
MOST VAGY SOHA!

A LÉLEKLÉTRA TÁBOR KINYITJA KAPUIT!

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

[email protected]
Köztünk a helyed, várunk szeretettel!

A most az biztos. A többi pedig még ismeretlen.

Biztosan lesz a táborban:

 • rengeteg munka
 • rengeteg röhögés (sírás is)
 • áhítat (bizony az is)
 • dézsafürdőzés minden nap
 • kirándulás a Bakonyba olyan helyre, ahova turistaként nem mehetsz
 • Életek közötti élet terápia (ha erre privát akarsz jönni, ez a legdrágább ülés, 70.000 ft -ba kerül)- rengeteg hipnózis, visszavezetés, blokkoldás
 • Őserő - dobbal, hanggal, tánccal, rezgéssel - Kiss Gabriella Arikánnal (Volt szerencsém megtapasztalni, lélegzetelállító, hihetetlen élmény, s most te is megtapasztalhatod a csodát..)
  https://www.facebook.com/oserokore
 • Coaching, mint fejlődést elősegítő módszer Hornyák Anitával. (Anita éleslátása, kiváló kérdései, kitartása és kedvessége biztos vagyok benne, hogy rád is elementáris hatással lesz...)
  http://szemelyicoaching.hu/rolam/
 • MeseSzállás....meglátjátok...a 12-15 féle házilekvár, a sonka, tojás, sajtok, joghurt, stb...és Hajnika és Gyula szeretete....
  http://oregerdeszvendeghaz.hu/

MIKOR?

2021.07.11.(hétfő)-07.15.(péntek)
(Érkezés: hétfő 11:00-ig, távozás: péntek: 16:00)

MENNYIBE KERÜL?

140.000 forint lesz, amiben minden, de minden benne van.
Helyedet 70.000 Ft előleg befizetésével tudod lefoglalni. A teljes árat 2022. június 16-ig ki kell egyenlíteni. Lemondás 2022. május 10-ig lehetséges. Előleget akkor tudok számodra visszautalni, ha a helyedre van más jelentkező. A helyek korlátozottak, így elhatározásod legyen szilárd, s foglalj most, mert később már nem tudok helyet biztosítani. A tábor díja tíz főre van kikalkulálva, így aki jelentkezik, kérem, vegye ezt figyelembe, hogy lemondás esetén is ki kell fizetni a teljes összeget.
Mielőtt utalnál, kérlek írj emailt, amiben kérek szépen nevet, címet megadni, amire a számlát ki tudom állítani. Ebben az emailben kapott előlegszámlán lesz a bankszámlaszám, amire tudod utalni az előleget.

Természetesen bőségesen kaptok enni, nehogy lefogyva menjetek haza.

Mit kell hozni?

 • kényelmes cipő és ruha
 • fürdőruha (a dézsa miatt)
 • polifoam (nem feltétel..)

Bemutatom Kiss Gabriella Arikánt, fogadjátok szeretettel!

Kiss Gabriella Arikán vagyok, nőként, az energiák, és a tudás női aspektusát képviselem, Földanya, Gaia, és az Istennő szellemiségét közvetítem.
A sámánság útját járom, mely a tapasztalás, és a tudatosság ösvénye. Ez az út, a személyes átélések által bizonyosságot ad számomra, és segít abban, hogy önmagammal harmóniába kerüljek. Életemben kulcs fontosságúnak tartom a tudatosságot, az éberséget, egymás elfogadását, és tiszteletét. Dobbal, hanggal, tánccal, vagyis rezgésekkel, és erőkkel dolgozom.
(https://www.facebook.com/kiss.gabriellatuzvirag)

Bemutatom Hornyák Anitát-t, fogadjátok szeretettel

Ha jól belegondolok, világéletemben az volt számomra az egyik legizgalmasabb kérdéskör, hogyan segíthetek másoknak. Kicsiként, tiniként és fiatal felnőttként is én voltam a csapat középpontja, az “ötletbörzés”, a szervező. Madarat lehetett volna fogatni velem, amikor húszas éveim elején felvettek az ország legdinamikusabb, piacvezető távközlési multijához, és elindulhattam a fejlődés útján. Imádtam, hogy segíthettem az ügyfeleknek, később a kollégáimnak, vezetőimnek, alkothattam, jó csapatban dolgozhattam, pöröghettem, számított a véleményem, megbecsülést és szeretetet kaptam.❤️

2010 volt az az év, amikor úgy éreztem, mást is szeretnék az állandó munkahelyi pörgés mellett. Elérkezett az idő, amikor kicsit befelé kellett figyelnem, magamra koncentrálnom, új célokat találnom, és kimásznom az akkor éppen jó mély szakmai és magánéleti gödrömből. Ekkor jött az a gondolat, hogy továbbra is szeretném, ha segítségére lehetnék másoknak – de már másképp.

Ekkor találkoztam a coachinggal, mint fejlődést elősegítő módszerrel, ami pontosan azt a támogatást engedi nyújtani, amit én szerettem volna.

A mai napig ez az a módszer, ami alátámasztja azt a rendületlen hitemet, hogy minden emberben elképesztően sok érték, tudás, tapasztalat, készség, képesség és bátorság van – sokkal-sokkal több annál, mint amit ők magukról gondolnak.

Büszke vagyok arra, hogy segíthetek a változni/változtatni akaró embereknek abban, hogy új célokat találhassanak, magabiztosabbak legyenek, merjenek cselekedni, és ők is úgy élhessék az életüket, ahogyan azt megálmodták.
(http://szemelyicoaching.hu)

TÁBOROZÓK MONDTÁK A TAVALYI TÁBOR UTÁN:

Idén voltam először a Léleklétra táborban. Már a megérkezéskor is egy varázslatosan szép környezet fogadott. Csend, nyugalom, madárcsicsergés.
4 napot töltöttünk együtt. Kevés volt! Bár nem ismertem senkit a résztvevők közül, de a tábor végére meleg barátsággal búcsúztunk egymástól.
Számomra nagyon sokat jelentett ez a pár nap. Ez volt az oázis egy lakatlan sziget közepén. Kiszakított a hétköznapok rutinjából, hozzám hasonlóan gondolkodó emberek közé repített. Meleg, barátságos légkör lengte be a tábort, amiben végig jelen volt az egymásra figyelés, szerető gondoskodás, a nyugalom és a harmónia kiteljesedése. Sokat beszélgettünk, meditáltunk, zenéltünk, belső utazásokat tettünk. Évi volt a motor, a világítótorony, a szerető gondoskodás, az odafigyelés, a támasz, az odaadás.
Rengeteget kaptam a tábor által, nagyon-nagyon sokat. Csodás élmény volt megismerni Csábi Andreát. Az általa vezetett családállítás egy egészen különleges világ felé nyitotta ki számomra kapuit. Az élményeket még most is dolgozgatom magamban. Napról-napra egyre újabb és újabb gondolatok és felismerések érnek el hozzám.
Csodás volt a zeneterápia Franczia Danival. Fantasztikus kis zenekart varázsolt belőlünk röpke egy óra alatt. Imádtam minden pillanatát.
Igazi kis csapattá kovácsolódtunk össze ezalatt a pár nap alatt. Egy olyan kis közösséggé, amiben ritkán van része az embernek. Más értelmet nyertek bizonyos kifejezések, amelyeket csak mi értünk. Ilyen lett a végtelenített gulyásleves története, vagy a ,,simogatva hátbeverés” sztorija, ami rám még most is igen nagy hatással van.
A háziak gondoskodó odafigyelését mindvégig éreztük. Gyönyörű helyekre kirándultunk kedves házigazdánk, Gyula jóvoltából. Feltárult előttünk a Bakony csodás mesevilága, ahova csak szakavatott vezető által juthatunk el. Hajnalka kedvessége, törődése, odafigyelése, jókedve pedig csak még jobban emelte a tábor – amúgy is- emelkedett hangulatát.
Hálásan köszönöm Évi,hogy megszervezted, megálmodtad ezt a csodát, s én is részese lehettem!

Szabó Anikó, Veszprém.
Életem meghatározó élménye volt a Léleklétra tábor!
Különleges találkozások, hasonló életutak felismerése, nyugodtság, harmónia, szeretet és vidámság jellemezte együttlétünket. A csodálatos környezet méltó helyet adott és alapot teremtett a hipnózisokhoz, merülésekhez, visszavezetéshez. Az ellátás pazar és utolérhetetlen volt!
A közös merülések békéje, a családállítás csodája elindított egy általam rég áhított úton, melyért mindig nagyon hálás leszek mindannyiótoknak!
A lelkem megnyugodott, mosolyogva és feltöltődve élem új mindennapjaimat. Külön köszönet, hogy Éva azóta sem engedte el a kezünket, bármikor számíthatunk Rá!
Minden vágyam, hogy jövőre is részese lehessek a tábornak!

Stanczelné Nagy Piroska
Könny szökik a szemembe, ha az elmúlt napokra gondolok, egyszerűen fantasztikus volt! A személyed különleges és imádom a temperamentumodat, a stílusodat, a segíteni akarásodat és az ember-szeretetedet! Hálás vagyok, hogy megismerhettelek és az általad vezetett tábor részese lehettem.
Képzeld, csütörtökön megyek Győrbe Judithoz fodrászhoz (két óra út Adonyból, de sebaj!), előtte pedig Marcsival találkozom! Micsoda változás!
Köszönök Neked mindent!!!!!

Szeretettel gondolok Rád: Piroska