TÁBORIDŐ ☺

Csodálatos környezetben, a Bakonyban, Csehbányán táborozunk ismét, mert nagyon megszerettük Hajnit, Gyulát s az Öreg Erdész Vendégházat. No meg a hihetetlen gondoskodást, kényeztetést. :)
http://oregerdeszvendeghaz.hu/

Kirándulunk a Bakonyban az Öreg Erdőjáróval, meditálunk a Kápolnánál, s elmerülünk a dézsában, a teraszon.

Biztosan nagy utat fogunk megtenni az önmegismerés terén a hipnózisokkal, a visszavezetésekkel, a kilépésekkel.

Michael Newton: Lelkünk Útja I-III.-ban feltárult Életek Közötti Élet (ÉKÉ) terápiát több éve csinálom, hihetetlen megélésekkel találkozom, s ezt, aki a táborban eljön, meg is tapasztalhatja...
http://lelekletra.hu/eletek-kozotti-elet-terapia/

Eljön hozzánk Csábi Andi, családállító, aki 2010 óta foglalkozik ezzel a csodálatos segítő módszerrel, s nem is akárhogy, én már dolgoztam vele együtt, hihetetlen élmény volt. Ezt a programot hosszúsága miatt két naposra terveztük, hogy senki se maradjon ki. És álljon itt pár gondolat, Anditól:
„Véleményem szerint a családállítás egy olyan eszköz, amellyel láthatóvá tehetők és ezzel együtt érthetővé, élhetővé olyan családi összefüggések, összefonódások, amelyek a mában testi, lelki szenvedést okoznak, esetleg megbetegítenek.
Hivatalos tanáraim Bert és Sophie Hellinger, Dimitris Stavropoulos, Wilfried Nelles, Wilfried De Philipp, Bettina és Alfred Austermann és Pálmai Dezső voltak, de természetesen a valós tanáraim az életemet adó szüleim, a velem felnevelkedő és fel nem nevelkedett testvéreim, gyermekeim és azok édesapjai, szerelmeim és mindazok, akikkel eddig összehozott a jó sorsom. Nekik köszönhetem azt, ahogyan a mai önvalómhoz kapcsolódom.”

Természetesen a zene sem maradhat el idén sem. ☺
Franczia Dani hoz egy autónyi hangszert a világ minden tájáról, többek között dobokat is, hogy közösen is zenélünk egy fergetegeset. Daniról bővebben itt tudsz olvasni:
http://francziadaniel.hu/

Velünk lesz még a pénteki napon Herwerth Adrienn boldogságterező, hogy kicsit visszaföldeljen minket a hétköznapok talajára. És mit csinál egy boldogságtervező? Íme:
„A boldogságtervező titulust én találtam ki, ebben annyi újdonság van, hogy tudatosan kell elindulni egy elakadás vagy újrakezdés után, nem csupán várni a sült galambot.
Érzéseket nem lehet tervezni, de azt igen, hogy miként állunk a dolgokhoz, a változáshoz, önmagunkhoz. Az a lényeg, hogy álljunk oda. A boldogság persze ettől még mindenkinek mást jelent, gyakran épp ez a baj, hogy mások boldogságára vágyunk, nem a sajátunkra. Első lépésben azt kell kideríteni, mitől leszünk mi magunk boldogok.
Attól, hogy életünk egy szakasza lezárul, még lehetünk boldogok, elégedettek, és ebben leginkább önmagunkra számíthatunk. Ebben segítek az ügyfeleimnek, hogy könnyebben elinduljon a következő jó életszakasz. Lehet ez munka, család, válás, költözés, születés vagy veszteség. Minden mérföldkő számít, és mindegyiken túl lehet jutni, esetenként segítséggel. Nagy célom, hogy ez a tudatosság, ami az élet bármilyen területén sikerre vihet, minél több emberhez eljusson. Amit még minden ügyfelemnek megtanítok, az a kommunikáció fontossága. Elfelejtünk kommunikálni. A posztolgatás és lájkolás nem igazán az... a jó kommunikációban van odafigyelés, visszacsatolás, emellett tanulás is, hiszen a partner igényeit, észrevételeit halljuk meg (jó esetben). Ez a munkahelyeken és a párkapcsolatokban is nagyon hiányzik. Használom, és tanítom a szeretetnyelveket, felismerésüket és alkalmazásukat.”

Persze, közben jókat eszünk, mert még a végén lefogyva mennétek haza :))))

I. turnus: 2017.07.03.-07.07.

(Érkezés: hétfő 11:00-ig, távozás: péntek 15:00)

Mit kell hozni?

  • kényelmes cipő és ruha

  • fürdőruha (a dézsa miatt :) )

  • jókedvet ☺

Szóval, ha szeretnél mindennek részese lenni, jelentkezz most!
A tábor ára: 85.000 Ft, mely mindent, amit fent írtam, tartalmaz :)

Helyedet 40.000 Ft előleg befizetésével tudod lefoglalni, melyet az emailben jelzett jelentkezésed visszaigazolásával egy időben kiküldött előleg bekérő számlán megadott számlára tudsz befizetni.
Csak akkor teljes a foglalásod, ha az előleg beérkezett.
A helyek korlátozottak, így elhatározásod legyen szilárd, s foglalj most, mert később már nem tudok helyet biztosítani. Maximum 10 fő. 
Ha kérdésed van, keress bátran!
Ha továbbadod, megköszönöm :)
Szeretettel várlak:
Évi
<3