🎁 Idén ajándékozz valami igazán különlegeset! 🎁

Van olyan családtagod, barátod, akinek sosem tudod, mit adj? Te olyat szeretnél, ami illik hozzá, aminek értéke van, s nem csak egy kacat?

Idén három különböző lehetőséget is ajánlok Neked:

  1. Mese.Habbal könyv + 5.000 Ft-os utalvány, mely 2018. március 31-ig felhasználható hipnoterápiás ülésen. Ára: 3490 Ft,- + 450 Ft,- postaköltség.
  2. Ajándékutalvány: Hipnoterápiás ülésre + Mese.Habbal. könyv ajándékba. 14.990 Ft,- , mely 2018. március 31-ig felhasználható,
  3. Ajándékutalvány: 15.000 Ft,- értékben, mely felhasználható egy alkalmas hipnoterápiára, mely 2018. május 31-ig felhasználható

Neked melyik a kedvezőbb? Szeretnéd a könyvet is, és a terápiát is? A könyvet elajándékoznád, de Te jönnél hozzám? Válaszd bármely csomagot, a megajándékozott biztosan örülni fog, hiszen ez nem mindennapos meglepetés!

Fontos: Minden esetben a fizetés előreutalással történik, ezért kérlek mielőbb add le megrendelésed, hogy odaérjen időben az utalvány/könyv! Írj e-mailen, vagy akár facebookon privát üzenetet!

Hegyi Éva Mónika
30/471-0701

Cikkek, írások

Fiatalító gondolatok

Olvasd el a Kisalföldben megjelent cikket itt.

Szülinapi női pánik

Olvasd el a Kisalföldben megjelent cikket itt.

Tárd fel lelked legmélyebb bugyrait!

Számos indokolatlan hókuszpókusz és tévhit övezi a hipnózisnak nevezett tudatállapotot. Pedig tudatunk mélyének feltárása épp a tudatosság egy magasabb foka.

http://www.life.hu/horoszkop/20130807-hipnozissal-feltarhatjuk-a-legregebben-eltemetett-traumakat-is.html

Ébredés - a rendkívül veszélyes könyv!

Az Ébredés egy rendkívül veszélyes könyv: aki elolvassa, ezernyi gondolattal és érzéssel fertőződik meg, legalábbis a szerző, Hegyi Éva Mónika ezt állítja. Hogy miért? Erről faggattuk az évek óta metafizikai hipnoterapeutaként tevékenykedő írónőt.  

http://napichili.hu/lelek/264-ebredes-a-rendkivul-veszelyes-konyv.html

Irreális félelmeink börtönébe zártan

Irreális félelmeink azok, melyek nagyon sokszor megkeserítik hétköznapjainkat. Sokan szabadulni szeretnének tőlük, de hogyan?

http://www.infogyor.hu/infoblog_olvas/szoveg/permalink:irrealis-felelmeink-bortonebe-zartan-2013-07-12-160739/

Való-e nekem a hipnózis?

Mennyire lehet félelmet és szorongást leküzdeni hipnózissal? Mennyire veszélyes a hipnózis? Bárki hipnotizálható-e?

http://www.infogyor.hu/infoblog_olvas/szoveg/permalink:2013-07-16-143246/

Miért nem bírom elviselni ezt az embert, hiszen nem is ismerem....vagy mégis?

Engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy történetet, ami nemrégiben esett meg a rendelőmben. Ezen keresztül talán sokakban megszületik a felismerés, az AHA-élmény, talán összeáll a puzzle.

http://www.infogyor.hu/infoblog_olvas/szoveg/permalink:2013-07-28-225354/

Oltsunk? Ne oltsunk? Kié a felelősség, ha baj lesz?

Azt gondolom, mindenkinek megvan a saját története, a saját véleménye, a védőoltásokat illetően. Számomra, ami rendkívül furcsa az az, hogy egy szülőnek miért nem áll jogában dönteni arról, hogy mi történjen a gyermekével. Úgy gondolom, minden felelősségteljesen gondolkozó szülőnek joga van eldönteni, hogy milyen idegenanyag-bevitelt enged gyermeke testébe.

http://www.infogyor.hu/infoblog_olvas/szoveg/permalink:oltsunk-ne-oltsunk-kie-a-felelosseg-ha-baj-lesz-2013-09-04-183730/

Videó

http://www.youtube.com/watch?v=_Ybsmb9WblE