Pozitív megerősítések

Abban a pillanatban, ahogy adott problémád feloldódik, tovább tudsz lépni. Már kevésbé, vagy egyáltalán nem gátol az, ami eddig sok időt és erőt vett el, igazán önmagad lehetsz végre a saját életedben, és annak bármely területén.

Sokan ilyenkor bizonytalanodunk el, hiszen az önmegvalósítás ingovány talajra vezet. Amíg fájt, amíg szenvedtünk, addig… nos addig egyszerűen csak tudtuk a menetrendet.

Tehát a kérdés? Mihez kezdesz most? Hogyan éled meg a felszabadultságot? Meg tudod élni? Meg mered élni?

Már többször is posztoltam a Pozitív megerősítések meditációmat, melynek éppen az a lényege, hogy azokra az értékeidre figyelj, azoknak adj teret, amelyek benned lakoznak. Ilyen pedig rengeteg van! Tudsz róla?

Pozitív megerősítések meditáció: https://www.youtube.com/watch?v=3lqnlKfPn1k

Egy apró trükk: ha már a továbblépésre fókuszálsz, már feloldódtak félelmeid, gondold át és írd össze pozitív tulajdonságait, értékeid, készíts listát! Meg fogsz lepődni, mennyi feladatot ellátsz otthon, a családodban, a hivatásodban, a szabadidődben! Ha akadoznál, akkor se add fel, hanem vedd végig életterületeid (például, ahogy írtam is: család, hivatás, hobbi), és így már sokkal könnyebben fog menni. Nézzünk egy példát, mire is gondolok. Tedd fel a kérdést: szeretsz-e mosogatni? És vajon mindenki szeret? Nem, egyáltalán nem, tehát ez is egy számodra fontos pozitív tulajdonság. Amíg számodra a háztartás tisztán tartása jó érzés, és örömmel teszed, addig más ezen idő alatt inkább süt egy tortát, vagy elmegy edzeni. Ahányan vagyunk, annyifélék s mindegyikünknek mások a fontossági sorrendek, de ez nem jelenti azt, hogy az egyik rosszabb lenne, mint a másik.

Ez csak példa, de biztos vagyok benne, hogy az életedben számtalan ilyen értéket képviselő mozzanat van.

Ugye milyen jó érzés feltöltődve, és saját jó, pozitív erősségeinkkel belevágni a következő évbe? Vagy napba?

Csak rajtad áll!

Ha pedig elakadtál, keress bizalommal: https://www.lelekletra.hu/

Olvass bele legutóbbi könyvembe, nézd meg, milyen hatással van másokra az, ha végre tovább tudnak lépni: https://www.lelekletra.hu/mese-habbal/

Szeretettel,

Évi