Vélemények a tanfolyamokról

Véletlenül bukkantam rá az Ébredés tanfolyamra, végső elkeseredésemben. Nem bántam meg, az életem azóta pozitívabb irányba fordult. A tanfolyam elindított számomra egy jobb életet, azóta más szemlélettel nézem ezt a pörgő, rohanó világot. Amit régen problémának tartottam az életben, könnyebben átsiklok. Hiányzik Éva, és a csoport többi tagjai. Szeretettel gondolok vissza rájuk, és remélem, hogy a jövőben látjuk még egymást. :)
Kinga (a kicsi :))


Sok dolog olyan volt, mintha már régóta tudtam volna, csak nem tudtam így megfogalmazni! Szinte visszaköszön, de nem azért, mert már olvastam máshol! Nagyon eredeti, jók a meglátásaid, sok megerősítést kaptam! Köszönöm!
Pogány Irén


Biztos nagyon jó lesz a tanfolyam! Évit egy régi-régi tanfolyamról ismerem még angol-tanár korából. Akkor is mindenki köré sereglett , ő volt a falkavezér, vagy ha úgy tetszik tyúkanyó, aki azonnal a vesédbe lát, de olyan szeretettel, bölcsességgel "tesz helyre" ami sokáig (talán örökre) benned marad. Valamilyen összhang vagy harmónia árad belőle, hogy ha csak mellette vagy megnyugszol, pedig ő abszolút aktív, éber, éleselméjű.....és mégis. Nem lepődtem meg amikor pár éve megtudtam, hogy a lélek mély rejtelmeivel foglalkozó hipnoterapeuta lett, mert ha valaki, akkor Éva az aki ezt hitelesen képviselheti.
Reiter Zsuzsa, Budapest


Úgy érzem az Ébredés tanfolyam rendkívül sokat adott számomra. Az életem mintha rohamosan pozitív irányba változna, amit Évinek köszönhetek. Új világtudatot kaptam, és a belső utazásoknak köszönhetően talán még egy új személyiséget is, amivel sokkal könnyebb együtt élnem:) Az egy hónap szinte elrepült, sajnálom, hogy vége lett, nagyon jó kis csapat voltunk, mind fantasztikus emberkék, akiket ott megismerhettem. Évi egy csodás személyiség, aki mindezt szívből csinálja. A legjobb döntés volt, hogy hozzá jelentkeztem, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben még visszatérek hozzá:)
Sandra, Győr


Szuper tanfolyam, szuper emberekkel - talán ez a legtalálóbb a győri Ébredés tanfolyamra. Éva személyében egy nagyon klassz embert ismerhettünk meg. A tanfolyam abszolút bővelkedik hatékony hipnózisokban, meditációkban. Bőven van oldás és a lelkünk gyógyítása is. Éva egy nagyon dinamikus és szuggesztív személyiség, aki érezhetően a legtöbbet szeretné nyújtani az ébredezők számára. Bátran ajánlom mindenkinek, igazán megtérülő befektetés!
B. Szilvia, Győr


Részt vettem az ezoterikus tanfolyamon, ami meghatározó élményt jelentett az életemben.
Sok mindenről volt szó. Néhányat megemlítve: karmáról, lélekről, asztrológiáról, hermetikáról, hipnózisról, betegségek lelki hátteréről, önismeretről....
Teljesen elvarázsolt az előadás, persze ehhez kellet egy olyan személyiség mint az Évi.
Ő egy fantasztikus, nagy tudású és elragadó ember.Csak ajánlani tudom mindenkinek az előadásait és a tanfolyamait.
Anna, Győr


Aki egy kicsit is vonzódik az ezotériához, annak bátran ajánlom Évi ezotéria tanfolyamát! Nem először találkoztunk, de most is nagyon megfogott a nyíltsága és az az őszinteség, ahogyan átadja a tudását.
Nem “boszorkányosdit” játszottunk, hanem egy csomó mindennel megismerkedtünk - a betegségek okaitól kezdve a tudatalattin keresztül a karmáig - , ami még annak is hasznára lehet, aki nem hisz ezekben a dolgokban. Tetszett a sok merülés, nagy élmény volt!! Nagyon klassz volt a tanfolyam és sajnos gyorsan elrepült ez a két hétvége.
Horváth Éva, Győr


Amikor jelentkeztem a tanfolyamra, Évit egy csendes, halk szavú embernek képzeltem, aki majd megértően bólogat a hülyeségeinkre. És egy nagyon kedves, nyílt, magával ragadó és szókimondó csajszival találkoztam, akinek még ráadásul humora is van!
Nap végén, hazainduláskor még ott toporogtunk körülötte, mint a gyerekek – “ Még, még akarom!”
Köszönöm a történeteket, amikben olyan sokszor magamra ismertem és mégis tudtam rajtuk nevetni, a “merüléseket” (ami nekem így először nagyon furcsa volt, de azóta is sokszor eszembe jut az érzés), a “tananyagot”, amit azóta is mindig forgatok és igyekszem magamévá tenni J Biztosan keresni fogom még Évit, akár más tanfolyamon is.
És örülök, hogy olyan kedves embereket ismertem meg a lányokban, akikkel nem biztos, hogy sűrűn találkozunk majd, de sokszor gondolok szeretettel rájuk és kívánok nekik minden jót az ÚTJUKON.
H.Éva, Győr


Már a találkozásunk is véletlenszerű volt, ahogy a tanfolyamon való részvételem is.
Nagyon érdekes volt az előadásod ami nem kicsit volt számomra elgondolkodtató. Ami még megdöbbentett a 60 perces meditáció volt. Hú, az nem kicsit vágott mellbe. Azóta is sokszor jut eszembe.
Az Évák akiket megismertem nálad hasonló életszituban vannak, mint én vagyok ill. voltam. Nagyon érdekes volt hogy az első pillanattól kezdve milyen jól tudtunk beszélgetni. Ott döbbentem rá, hogy milyen sok dologgal volt már dolgom amit már megoldottam vagy feloldottam. Úgy látszik ennek soha sem lesz vége. Kata pedig szép csendben figyelt és próbált tanulni az elhangzottakból.
Köszönöm, hogy ott lehettem.
Éva


Nagyon különlegesre sikeredett az önismereti tanfolyam, amit kb. tavaly nyár óta vártam. (Ekkor jártam nálad először.)
Meglepett, hogy három számomra elég hasonló "tükröt" kaptam a csoportba, vagyis ők eléggé hasonló múlttal rendelkeztek. Igyekeztem beilleszteni az én életembe a történetüket. Át tudtam érezni, mert az én szüleim is különváltak - hasonlóan hozzájuk.
Jó volt, mert láttam, milyen nehéz mások élete, és az enyém már kicsit sem tűnt annak. És rég ültem ilyen csöndben két napot, de hasznos volt, mert sokat gondolkoztam rajtuk, és rájöttem, hogy nem kell feltétlenül kimondani a felismeréseimet, mert kétszer sem biztos, hogy más is megérti.
Teljesen jó hetem volt a két szombat közt, felnyitották a szemem.
Örülök, hogy már tudok hallgatni, és nem akartam a tanfolyamon kicsit sem a központban lenni.
Fura tanulság, de nekem most ez kellett.
Köszönöm.
Kata


Évivel még tavaly év végén találkoztam egy reinkarnációs hipnózis alkalmával. Kicsit zavart voltam, féltem is, de nagyon nagy szükségem volt rá, hogy megtudjam miért alakul az életem úgy ahogy, miért forgok egy helyben... A hipnózis fantasztikus volt, Évivel továbbra is kapcsolatban maradtunk.
Továbbra is nagyon érdekelt a téma, és egyszer csak megláttam, hogy Évi tanfolyamot indít! Nem volt kérdés számomra, hogy ott a helyem! Így kezdődött..
A tanfolyam időpontjának egyeztetése után összejött a "kis csapat". Már az első nap reggelén éreztük, jó helyen vagyunk.
Évi fantasztikus ember!
Rengeteget beszélgettünk, mindenki elmondta a véleményét a különböző témákról, kötetlenül, őszintén.
A tanfolyam ideje alatt több merülést is sikerült Évinek levezetnie. Nagyon-nagyon jó volt, azt hiszem mindenkinek nagyon tetszett, és mindenkinek nagyon hasznos is volt. Az elméleti anyagot megkaptuk, ezt is megbeszéltük minden alkalommal, természetesen kötetlenül.
Februárban mindig vártuk a szombatokat, hogy újra együtt legyünk. Tökéletes feltöltődés volt!
Aztán eljött az utolsó előadás ideje.. Ez is nagyon jól sikerült! Most, hogy vége lett, máris HIÁNYZIK!
A tanfolyamon rengeteget tanultam egy nagyszerű embertől! Szívből ajánlom, akit érdekel a téma, vegyen részt Évi tanfolyamán, nagyon nagy élményt, és rengeteg tudást kap majd!
Ani, Budapest


Nagyon szerettem a tanfolyamodon részt venni. Tetszett az interaktív, barátságos, vidám stílus, mindamellett nagyon sok hasznos technikát sajátítottam el, amit a mindennapjaimba és a kliensekkel való terápiás foglalkozásokba is be tudok építeni. A tanfolyam ideje alatt olyan meghatározó tapasztalatokat szereztem, éltem át, melyekért örök hálával tartozom! Úgy érzem, hogy ezzel a kis csapattal egy tartós, hosszú kapcsolat, barátság vette kezdetét ezen a fantasztikus tanfolyamon.
Ölelés: Jancsik Sarolta Budapest


A tanfolyam nagyon érdekes volt, egész más szemszögből látom azóta a világot, Világosabban látom ki vagyok itt ezen a földön és mi a dolgom. A hipnózisok és a meditációk új élményeket adtak. Jó lenne ha minél több ember kezdene ilyen irányba fordulni:)
N.Bea Veszprém

Ha kíváncsi vagy, mit mondanak mások a kezeléssel kapcsolatos élményeikről, olvasd el itt!