🎁 Idén ajándékozz valami igazán különlegeset! 🎁

Van olyan családtagod, barátod, akinek sosem tudod, mit adj? Te olyat szeretnél, ami illik hozzá, aminek értéke van, s nem csak egy kacat?

Idén három különböző lehetőséget is ajánlok Neked:

  1. Mese.Habbal könyv + 5.000 Ft-os utalvány, mely 2018. március 31-ig felhasználható hipnoterápiás ülésen. Ára: 3490 Ft,- + 450 Ft,- postaköltség.
  2. Ajándékutalvány: Hipnoterápiás ülésre + Mese.Habbal. könyv ajándékba. 14.990 Ft,- , mely 2018. március 31-ig felhasználható,
  3. Ajándékutalvány: 15.000 Ft,- értékben, mely felhasználható egy alkalmas hipnoterápiára, mely 2018. május 31-ig felhasználható

Neked melyik a kedvezőbb? Szeretnéd a könyvet is, és a terápiát is? A könyvet elajándékoznád, de Te jönnél hozzám? Válaszd bármely csomagot, a megajándékozott biztosan örülni fog, hiszen ez nem mindennapos meglepetés!

Fontos: Minden esetben a fizetés előreutalással történik, ezért kérlek mielőbb add le megrendelésed, hogy odaérjen időben az utalvány/könyv! Írj e-mailen, vagy akár facebookon privát üzenetet!

Hegyi Éva Mónika
30/471-0701

Ébredés

Örömmel jelentem be nektek, kik kérdeztétek, s vártátok, s nektek is, kik még nem tudtok róla, hogy íme igen, elkészült. Ő az :)

Megrendelheted emailben! Ha érdekel, írj!

Olvass bele a könyvbe itt!

Olvass bele a könyvbe itt!

FIGYELEM!
Ez egy rendkívül veszélyes könyv!

Három rétegen át vezetlek itt most téged.
Az első réteg egyfajta lelki nagytakarítás, ami abban segít, hogy önmagadra lelj, megtanulj nemet mondani, jobban tudd kormányozni az életed, de mindenekelőtt felelősséget vállalj érte.
A második réteg megmutatja neked, hogy mennyire félre lettél vezetve, amikor a testi egészségedről kaptál „információkat”. Ráébreszt a gyógyszermaffia és orvosok által köréd szőtt hálóra, s kiutat kínál neked, hiszen alapvetően nem beteg vagy, csak hiányállapotban szenvedsz.
A harmadik réteg felhívja a figyelmedet arra, hogy a tested nem más, mint a lélek temploma, ezért ne dobálj bele mindenféle mocskot, szemetet.

Ha a könyvben leírtak zömével élni fogsz, figyelmeztetlek: meg fogsz változni.
Először nagyon fog fájni és kicsit sem lesz könnyű. De ha hagyod, hogy sodorjon az áramlat szabadsága, akkor egyre inkább élvezni fogod. Arra viszont készülj fel, hogy a te változásoddal beindul a folyamat, s elképzelhető, hogy megváltoznak körülötted az emberek, kicserélődnek a barátaid, lehet, hogy a párkapcsolatod is, s az is igen könnyen előfordulhat, hogy kirúgnak a munkahelyedről....Éppen ezért ez egy veszélyes könyv. Ha ezt elolvasod, ezernyi gondolattal, érzéssel fogsz megfertőződni! Ha elolvasod, már soha többé nem lesz semmi sem olyan, mint előtte…

Olvass bele a könyvbe itt!