🎁 Idén ajándékozz valami igazán különlegeset! 🎁

Van olyan családtagod, barátod, akinek sosem tudod, mit adj? Te olyat szeretnél, ami illik hozzá, aminek értéke van, s nem csak egy kacat?

Idén három különböző lehetőséget is ajánlok Neked:

  1. Mese.Habbal könyv + 5.000 Ft-os utalvány, mely 2018. március 31-ig felhasználható hipnoterápiás ülésen. Ára: 3490 Ft,- + 450 Ft,- postaköltség.
  2. Ajándékutalvány: Hipnoterápiás ülésre + Mese.Habbal. könyv ajándékba. 14.990 Ft,- , mely 2018. március 31-ig felhasználható,
  3. Ajándékutalvány: 15.000 Ft,- értékben, mely felhasználható egy alkalmas hipnoterápiára, mely 2018. május 31-ig felhasználható

Neked melyik a kedvezőbb? Szeretnéd a könyvet is, és a terápiát is? A könyvet elajándékoznád, de Te jönnél hozzám? Válaszd bármely csomagot, a megajándékozott biztosan örülni fog, hiszen ez nem mindennapos meglepetés!

Fontos: Minden esetben a fizetés előreutalással történik, ezért kérlek mielőbb add le megrendelésed, hogy odaérjen időben az utalvány/könyv! Írj e-mailen, vagy akár facebookon privát üzenetet!

Hegyi Éva Mónika
30/471-0701

Hipnoterápia

Számomra a hipnoterápia általában regressziós terápia. Elindulni a ma létező problémától és visszamenni annak az eredőjéhez, a kezdetéhez. Ok és okozat. Ami az életünkben pszichésen érvényesül a jelenben, azt a lelki világunk a múltból hozza magával.

A regresszióval eljutunk az okig, ez egy elképesztő utazás a saját öntudatosságunkban, mindamellett mélységesen gyógyító eredményekkel szolgál, kitisztázza és sorrendbe rakja az érzelmi kuszaságokat és világosságot teremt a gondolkodásmódunkban. Mindez összességében belső megnyugvást, békét és összhangot teremt a személyiségünkben. Ez pedig azért fontos, mert a belső gondolataink rendkívül nagy hatással vannak a testünkre, az egészségünkre és a teljes fizikai állapotunkra.

Ha például azt mondom, csukd be a szemed, képzelj el egy citromot, képzeld, hogy a kezedben tartod, érezd a barázdáit, az alakját, szorítsd meg és most képzeld el, hogy beleharapsz. Ha ezt az élményt teljesen átéled, hirtelen még a nyál is összefut a szádban. Azaz a képzelt citromod kiváltotta ugyanazokat a reakciókat, mintha igazi citrom lenne. Tehát a gondolat létrehozott egy fizikai reakciót. Miért gondolod azt, hogy ha bármire gondolsz, akármire, az nem fog rád hatni? A gondolataid, a negatív érzelmi blokkjaid olyanok, mint az időbe dermedt döntések, akárcsak egy rablánc, ezek meghatározzák az életed további szakaszait.

Amikor lehetőséged nyílik arra, hogy újra átéld a régmúlt dolgokat, egy újabb nézőpontból - amire a múltban, amikor történt a fájdalmad, az érzelmi érintettséged vagy a korodnál fogva képtelen voltál -, most rendezheted egy sajátos perspektívából. A megrekedt érzelmeidet megfelelő időrendbe teheted, így kialakíthatod a belső békédet. Ez az egyik legvigasztalóbb és legfelszabadítóbb érzelmi élmény. Ez az, amit csak és kizárólag hipnózisban tudsz elérni, mindezt más terápia nem tudja nyújtani. Ugyanakkor a hipnózis kiváló segítség lehet más terápiás eljárásokban, felhasználási területe széleskörű, önmagában is felhasználható, illetve összekapcsolható egyéb egészségügyi eljárásokkal, kezelésekkel.