Továbblépés

Ha már olvastad a Mese.Habbal. című könyvemet, akkor a történeteken keresztül megtapasztalhattad, hogy mekkora könnyebbséget jelent, amikor valaki végre megszabadul egy kínzó félelmétől vagy szorongásától. Ennek a következménye pedig azonnali: végre tovább tud lépni. Rengeteg addig lekötött energiát, időt tud új dolgokra fordítani. Észreveheti más emberek figyelmét, a meglévő kapcsolatait fejlesztheti (egyszerűbben: nem otthon ül és sír, szenved, vergődik egy probléma, gondolat felett), sőt észreveszi végre a lehetőségeket, amelyek talán már eddig is ott voltak előtte, de amíg a félelmek blokkolták, addig esélye sem volt a megvalósításra.

Korábbi bejegyzéseimben a félelmekről volt szó, majd a feloldódásról, a következő állomás, de leginkább egy új kezdet, maga a továbblépés.

Hány órát töltöttél el, vagy esetleg még töltesz is el például egy kapcsolaton gondolkozva, vagy egy eseményen, ami megtörtént és már nem tudsz rajta változtatni? Gondolj bele, ha ezt az időt másra tudod fordítani, a szeretteidre, a hobbidra, vagy amire csak szeretnéd, mennyit nyersz vele!

Továbblépve nyitod meg a szíved újra a világ felé, hogy jöhessenek a lehetőségek, a történések, melyekkel előreléphetsz. Tedd le a terheid, engedd meg magadnak, hogy jól legyél, hogy észrevedd, mennyire értékes vagy!

Pozitív megerősítések: https://www.youtube.com/watch?v=3lqnlKfPn1k

Ha még nem olvastad, nézz bele itt: https://www.lelekletra.hu/mese-habbal/  (Most még karácsonyi kedvezménnyel megveheted, akár ajándékba is!)

Szeretettel,
Évi